mandag 5. oktober 2009

<3

Verdens oppfattelse: For å få kjærlighet, så må man gi kjærlighet. Du må fortjene den. Være snill og grei. Gjøre det riktige. Hvis du gjør noe feil, så er det synd for deg. Du er tross alt bare et menneske. Alene på denne jord.

Dette er så FEIL. Jeg blir provosert av å tenke på det. Av å tenke på alle de som går rundt og føler seg ensomme og ikke elsket. Som tror at hvis de gjør sånn og sånn, DA fortjener de kjærligheten, nærheten. Det er så mange som ikke er klar over at det finnes et hav av kjærlighet. Et univers av kjærlighet, som er klare for oss å stupe uti. Og vi trenger ikke å gjøre noe for å fortjene denne kjærligheten. Vi trenger ikke å forstå den en gang, fordi den går ikke an å forstå, selv om man prøver så hardt at verden går i stykker.
Kjærligheten er her av en grunn: For oss. En annen måtte dø, fordi det fantes en som elsket oss, alle og enhver, -DEG-, så høyt at han ikke klarte å bare sitte der og se på at vi gikk fortapt. Alt vi trenger å gjøre, er å si: Jatakk, til Kjærligheten. Vi må ta et valg. Velge å åpne hjertet opp for kjærligheten. Den kjærligheten som ikke vil gjøre noe annet enn at du føler deg elsket. Så elsket at du ikke vet hvor du skal gjøre av deg. Så elsket, at du ikke klarer å gjøre noe annet enn å spre det videre. EKTE KJÆRLIGHET

6 kommentarer:

Carita sa...

*liker*

:)


<3

Rebecka Marie sa...

Ja, noen ganger må man bare skrive rett fra sjela. Både til seg selv og andre. :)

Anonym sa...

Det kunne ikke bli sagt bedre...jeg vet akkurat hva du snakker om...jeg bader i den kjärligheten hver dag enda jeg absolutt ikke har fortjent det. Tenk om alle kunne få oppleve det, kjenne hvor herlig det er.
mammsen

Josva sa...

amen:)

Joakim sa...

I found love, behind all reason
you gave your life your all for me
call me home forever

er det riktig tekst?

Rebecka Marie sa...

Nå er jeg jammen ikke helt sikker på hva du mener, Joakim. Er det en sang du sikter til?