torsdag 7. juli 2011

Kirsebærslang

Vi gikk ut. Vi måtta ha litt deilig kveldsluft. Og kveldslufta gjør noe med en. Spesielt sommerkveldslufta. Og vissheten om at man har ferie. Og fri dagen etter.
Vi fant et kirsebærtre, fullt av kirsebær. Vi henta en fiskestang. Målet hang litt for høyt til at vi klarte å hoppe opp til godsakene. Vi satt fast stanga og mista en flue. Dama som gikk forbi foreslo at vi kanskje burde bruke en stige i stedet, og vi ble ferska av en annen i vinduet, men hun bare lo av våre tafatte forsøk. Vi fikk bare grønne blader på kroken. Men jeg visste råd. Søppelkassa.
Vi flytta søppelkassa. Jeg ofret meg selv, med hud og hår, og stod på tå på en relativt ustabil skrangle(søppel)kasse, og plukket kirsebær for harde livet. Sju myggstikk senere hadde jeg blodige kirsebærhender, svarte søppelkassebein, og mine to medsammensvorne hadde hendene fulle av kirsebær. Og så dro vi hjem og spiste dem opp. Kirsebærene, altså. Ikke hendene.
Det blir ikke mer moro enn man lager sjæl.

2 kommentarer:

Lisa sa...

Underholdende, Rebecka! Hvem var de to andre? Og du.. Du må dele.. Sleng over litt a :D

Rebecka Marie sa...

Takk! De to andre var Michael og Carina. :) Og her får du litt selvplukket bykirsebær kasta over til din side: *sssshhvjong*